O mamă a părăsit Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani în seara de sâmbătă, după ce a observat un gândac pe peretele salonului unde era internată împreună cu copilul ei. Anunțul a fost făcut duminică de către managerul SJU, medicul Monica Adăscăliței, conform informațiilor transmise de Agerpres.

Conform declarațiilor sale, situația în Secția de Pediatrie este regretabilă, cu mențiunea că dezinsecția fusese efectuată în salon cu o săptămână în urmă.

„Clădirile de la pediatrie sunt vechi, și din acest motiv sunt în curs demersuri pentru construirea noului spital de pediatrie. Mama care a scris aseară pe Facebook a fost mutată în alt salon, iar ulterior soțul ei a venit, manifestând un comportament neadecvat față de medicul de gardă. A fost solicitată intervenția agenților de poliție. Mama și-a luat copilul acasă semnând o declarație de plecare voluntară”, a explicat Adăscăliței.

Managerul SJU a informat că, în dimineața zilei de duminică, a fost efectuată o nouă operațiune de dezinsecție în acea clădire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.