Peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost capturate de poliţiştii de frontieră în localitatea Ilişeni, comuna Santa Mare, în cadrul unei acţiuni derulate împreună cu angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Tatiana Radu, citată de Agerpres.

Ţigările au fost descoperite abandonate în apropiere de malul Prutului, la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care transportau în spate colete voluminoase.

„La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele au abandonat coletele şi profitând de configuraţia terenului şi a întunericului, au fugit în vegetaţia abundentă. Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, au fost descoperite opt colete care conţineau 12.800 de pachete cu ţigări, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei”, a afirmat Radu.

Oficialul Poliţiei de Frontieră precizează că în acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.