O femeie de 43 de ani din Botoșani a fost acuzată de agresiune și amenințare, fiind trimisă în judecată şi condamnată la începutul acestei săptămâni la închisoare cu executare. Deși sentința nu este definitivă, femeia este deja la închisoare pentru o altă faptă cu violență comisă în trecut, anunță Monitorul de Botoșani.

Scenele uluitoare s-au petrecut în urmă cu mai bine de patru ani, dar incidentul nu a fost făcut public. Totul a pornit de la o întâmplare absolut banală, petrecută la ora de sport, când între fiica femeii și alți băieți ar fi început o dispută.

Doi băieți au fost atacați de femeie și de fiica eim, unul a fost imobilizat de fată, iar celălalt a fost lovit de mamă.

Elevii au reușit într-un final să scape și au fugit în școală, unde s-au întâlnit cu directorul adjunct și cu profesorul de sport. Speriaţi, băieții s-au ascuns după cadrele didactice și au povestit pe scurt ce li s-a întâmplat. A fost vorba doar de câteva secunde, pentru că în scurt timp a năvălit în școală și femeia, care continua să fie agresivă fizic şi verbal. Cu greu a fost scoasă în afara unității de învățământ, însă, în timp ce era pe holul școlii, femeia a proferat amenințări și la adresa directorului adjunct care intervenise.

Trimisă în judecată pentru agresiune și amenințare, botoșăneanca a fost găsită vinovată și condamnată. Doar că între timp aceasta fusese încarcerată pentru o tâlhărie comisă asupra unui vârstnic. Așa că magistrații Judecătoriei Botoșani au contopit toate pedepsele și au condamnat-o în final la 3 ani şi 6 luni închisoare, în regim de detenție. Hotărârea a fost pronunțată luni, dar nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.