Două autocare cu elevi au rămas blocate miercuri seara în județul Iași, din cauza zăpezii, relatează TVR.ro. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au intervenit, în ultimele 24 ore, la mai multe misiuni de transport al unor pacienţi de la domiciliu către ambulanţe, după ce autospecialele Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) nu au reuşit să ajungă la solicitări din cauza drumurilor înzăpezite. Miercuri seara, trei drumuri naționale din Botoșani și unul din Iași mai erau închise circulației din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Autocarul cu elevi care a rămas în câmp a început să înainteze, dar ar fi rămas fără încălzire, a informat TVR.ro

„Am vorbit și le-am pus la dispoziție un hotel. Copiii erau foarte bucuroși când au auzit că merg la hotel. Au dat comandă de mâncare, snitele, pâine, covrigi, apă, sucuri, a declarat pentru TVR Iași primarul din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, despre autocarul blocat pe raza localității Târgu Frumos.

Prefectul de Iași, în direct la Telejurnalul de ora 20.00: Drumul național de la Târgu Frumos – Pașcani – Moțca a fost închis din cauza viscolului, iar din acel moment accesul nu a mai fost permis. Vom vorbi cu autoritățile pentru a încerca să rezolvăm situația.

Adriana Tabără, profesoară la un liceu din Bistrița, aflată într-un autocar cu elevi blocat de zăpadă în județul Iași: „Suntem în sensul giratoriu spre dreapta, spre Suceava. Am făcut în patru ore 100 de metri. Nu se poate circula deloc, am sunat și la 112 și ni s-a spus să avem răbdare. Suntem cu niște copilași de 12 -14 ani. Este inadmisibil așa ceva, măcar să nu ni se spună ce se întâmplă”

Două autocare cu elevi sunt rămase blocate miercuri seara în județul Iași, din cauza zăpezii. Unul dintre autocare, cu 56 de persoane, dintre care 51 de copii, este la Târgu Frumos, iar celălalt, cu 33 de copii și patru adulți este blocat în câmp deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.