Două copile de 13 şi respectiv 16 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani au trăit un adevărat coşmar alături de tatăl lor vitreg, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul este bănuit că le-a violat şi agresat sexual timp de trei ani. Mai precis, pe cea mai mică dintre fete, ar fi violat-o de la 10 ani, iar pe cea mai mare ar fi atins-o repetat în zona organelor sexuale.

Fetele au tăcut de frică. Totul a fost dat în vileag în luna martie a acestui an. Culmea bărbatul s-a deconspirat singur. Probabil în urma unui abuz fata de 13 ani s-ar simţit rău iar pentru a evita complicaţiile, dorohoianul a încercat să-i păcălească pe poliţişti. Mai precis, aşa cum scrie botosaneanul.ro, dorohoianul a sunat la 112 şi a reclamat faptul că fiica sa de 13 ani a fost violată de o persoană necunoscută.

În urma anchetei, bărbatul a fost dat repede în vileag de poliţişti. Aşa s-a aflat grozăvia la care au fost supuse fetele timp de aproape trei ani. A fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele agresorului. Acesta este cercetat pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.