Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă, după ce imagini cu o femeie care ameninţă un copil cu un cuţit au apărut în mediul online. Femeia este mama copilului, imaginile sunt din vară, iar copilul este în afara pericolului. Tatăl copilului a depus plângere pentru ameninţare, relatează news.ro

IPJ Botoşani a transmis, joi seară, precizări după ce în mediul online au apărut imagini cu o femeie care ameninţă cu un cuţit un minor.

”Imaginile respective sunt din luna august a.c., iar minorul care apare în acestea, în prezent, este la tatăl său şi se afla în afara oricărui pericol. Mama acestuia, în prezent, se afla în alt judeţ şi nu doreşte sa revină la domiciliul minorului”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii au precizat că a fost informată DGASPC cu privire la situaţia copilului pentru a dispune măsurile care se impun .

”În cursul zilei de ieri, 15 decembrie, tatăl minorului a depus plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, cercetările fiind desfăşurate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au mai precizat polişiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.