Un bărbat de 49 de ani, din Dorohoi, este cercetat de polițiști după ce s-a vaccinat de trei ori cu Pfizer și ar fi vrut să o facă și a patra oară, păcălind cadrele medicale. Bărbatul a mers duminică să se vaccineze, iar cadrele medicale, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, nu au așteptat validarea datelor din buletin și l-au vaccinat. Apoi au realizat că acesta a mințit, spunând că nu a fost vaccinat.

„Pacientul, după vaccinare, după ce a primit a treia doză a stat câteva ore sub supravegherea medicului coordonator din punctul de vaccinare, ulterior a fost transferat tot pentru a fi monitorizat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dorohoi. Pe tot parcursul zilei nu a prezentat niciun simptom sau reacție adversă post vaccinare”, a declarat directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței.

Bărbatul le-a spus cadrelor medicale și polițiștilor că a vrut să se vaccineze de mai multe ori deoarece starea sa de sănătate s-ar fi îmbunătățit considerabil după vaccinare.

„Din declarația pacientului, el a spus că a venit să se vaccineze pentru că după ce a primit și rapelul vede mai bine, aude mai bine și își dorește chiar și a patra doză”, a spus Adăscăliței.

La nivelul DSP Botoșani a fost declanșată o anchetă în acest sens, dar pe fir au intrat și polițiștii care au întocmit un dosar penal pentru fals în declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.